jel bio netko mo�da u singapuru i slu�ajno naletio na neki tre�/splater/gore/horor dvd shop? frend mi je u singapuru i dao sam mu popis od kojih 20-ak azijskih filmova ali u ovim normalnim dvd shopovima blijedo ga gledaju!!!!
ako netko slu�ajno zna adresu ili mo�e saznat adresu takvog dvd shopa bio bih prezahvalan da ovdje ostavi adresu ili barem odprilike objasni (!?) gdje se shop nalazi!
ja sam zubljo po netu da na�em takav dvd shop u singapuru ali bezuspje�no! ako je netko dovoljno iskusan da zgugla adresu takvog dvd shopa bio bih mu very very zahvalan!!
nisam bio u singapuru, ali znam da smo prije puta u tajland surfali po tajlandskim forumima i raspitivali se za adrese... ali na kraju smo sami pronasli vecinu stvaru, slucajno, u normalnim ducanima, ali i na trznicama, gdje najsesce mozes naci opskurne stvari, iako piratska izdanja... reci mu nek proba naci nekakav dobar market gdje posluje mafija.
sretno!
denis je napisao/la:
jel bio netko mo�da u singapuru i slu�ajno naletio na neki tre�/splater/gore/horor dvd shop? frend mi je u singapuru i dao sam mu popis od kojih 20-ak azijskih filmova ali u ovim normalnim dvd shopovima blijedo ga gledaju!!!!
ako netko slu�ajno zna adresu ili mo�e saznat adresu takvog dvd shopa bio bih prezahvalan da ovdje ostavi adresu ili barem odprilike objasni (!?) gdje se shop nalazi!
ja sam zubljo po netu da na�em takav dvd shop u singapuru ali bezuspje�no! ako je netko dovoljno iskusan da zgugla adresu takvog dvd shopa bio bih mu very very zahvalan!!
fala!
_________________ "Ako �elim biti ozbiljan, odem spavati."
"Va�nije mi je da se dobro zabavim snimaju�i nego da film ima ikakvog smisla."
- Takashi Miike
Ne mo�ete otvarati nove teme. Ne mo�ete odgovarati na postove. Ne mo�ete ure�ivati va�e postove. Ne mo�ete izbrisati va�e postove. Ne mo�ete glasovati u anketama.