Autor/ica |
Poruka |
|
arminio |
Postano: 23 o�u 2006 09:37 |
|
|
Pridru�en/a: 06. 02. 2006.
|
WOW!
Koji DVD set! Konacno narucih cim je cijena "popustila"...
4 diska sa svim mogucim verzijama filma: Argentov cut, kino cut, prosireni cut, sve sa audio komentarom + 2 dokumentarca, novi interviewi, obilazak lokacija danas, kucne behind-the-scene snimke clanova ekipe, easter eggsi na svakom disku... u luksuznom crnom, sa krvavo crvenim slovima, pakiranju... melem za oci!
Al' (he he) moguce da ce izaci i ultimate-ultimate edition jer su sve verzije LBX a znamo da je film Romero snimio 4:3 open-matted pa samo cekam sad izdanja u fullframeu |
_________________ | A r m i n i o |
"Da snimim telefonski imenik, ljudi bi ga isli gledati" - by Spielberg
--
[ http://www3.webng.com/arminio/dvd ] |
|
[Vrh] |
|
Truba |
Postano: 23 o�u 2006 04:37 |
|
|
Pridru�en/a: 16. 02. 2006.
|
ja sam taj film nabavio prvo na VHSu pa na divxu i na DVDu
DVD nema nijedan dodatak... jo� se fino vidi da je preba�eno s VHSa... tamo pred kraj bukvalno slika iska�e
tako da sam generalno odustao ond nabavljanja filmova na DVDu koje imam na drugim formatima |
|
|
[Vrh] |
|
Velimir |
Postano: 23 o�u 2006 07:03 |
|
|
Pridru�en/a: 04. 02. 2006.
|
nemoj odustajat, samo pazi �ta nabavlja�. treba znati izabrati izdanje, ne srljati...
evo, ja sam na Cannibal Holocaust �ekao godinama, iako sam mogao kupiti za 10 kn u Bangkoku DVD bez dodataka ili naru�iti iz Italije s neprevedenim dodacima izdanje za 150 kn... no eto, �ekao sam pa se pojavilo delux ameri�ko izdanje s titlom i doslo doba da ga se kupi, za samo 200 kuna (obzirom na to �to je sve u paketu, svakako se isplatilo)...
tako da sam generalno odustao ond nabavljanja filmova na DVDu koje imam na drugim formatima[/quote] |
_________________ "Ako �elim biti ozbiljan, odem spavati."
"Va�nije mi je da se dobro zabavim snimaju�i nego da film ima ikakvog smisla."
- Takashi Miike
------------
God is an imaginary friend for adults. |
|
[Vrh] |
|
Xombie |
Postano: 23 o�u 2006 08:41 |
|
|
Pridru�en/a: 21. 03. 2006.
|
Blago vama, ja jedva krpim kraj s krajem pa sve filmove nabavljam u divx-u, a za dvd izdanja �ekam bolja vremena. |
_________________ Dante Hicks: My girlfriend's sucked 37 dicks!
Customer: In a row?
Kevin Smith's "The Clerks" |
|
[Vrh] |
|
Velimir |
Postano: 23 o�u 2006 10:33 |
|
|
|
Ja radim 25 sati dnevno da bih si priu�tio ono �to �elim |
_________________ "Ako �elim biti ozbiljan, odem spavati."
"Va�nije mi je da se dobro zabavim snimaju�i nego da film ima ikakvog smisla."
- Takashi Miike
------------
God is an imaginary friend for adults. |
|
[Vrh] |
|
Marko |
Postano: 23 o�u 2006 11:01 |
|
|
|
ko �ta je meni lunar davno rekao - nisu sprejevi skupi, ako voli� crtat grafite. |
_________________ "Privla�i me glazba ukoliko je tu�na. Vezan sam uz depresivnu glazbu jer vjerujem njenoj ljepoti." Pen-Ek Ratanaruang |
|
[Vrh] |
|
arminio |
Postano: 23 o�u 2006 11:47 |
|
|
Pridru�en/a: 06. 02. 2006.
|
Velimir je napisao/la: nemoj odustajat, samo pazi �ta nabavlja�. treba znati izabrati izdanje, ne srljati...
Ovo je kljucan detalj! Treba se dobro raspitati sto se, gdje i kako kupuje pa pogledati recenzije i onda odluciti. Jer neke zemlje imaju cut ozdanja (UK i Njemacka npr.) a da to uopce ne znas... zato postoji dvdcompare.net, bbfc.co.uk, google....
Ovaj slucaj sa CH je prava sreca jer to delux izdanje se pripremalo valjda 3-4 godine kad je i najavljeno a evo, tek sad izaslo... Ja nisam imao strpljenja jer se definitivno cinilo da nikad nece izaci pa cu sad morati "upgradati" moje talijansko...
P.S. Zaboravih reci da u tom se u tom paketu DOD-a nalazi i full color strip radjen po scenariju! Definitivno ULTIMATE edition! |
_________________ | A r m i n i o |
"Da snimim telefonski imenik, ljudi bi ga isli gledati" - by Spielberg
--
[ http://www3.webng.com/arminio/dvd ] |
|
[Vrh] |
|
|
Vremenska zona: GMT + 01:00.