|
Autor/ica |
Poruka |
|
dragonheart |
Postano: 27 o�u 2006 12:32 |
|
|
Pridru�en/a: 17. 02. 2006.
|
Zanima me jeste li vi autori �utog titla ikada nabasali na dvd sa �utim titlom,ja imam na srpskom izdanju sin city,po njihovom GRAD GREHA i stavili su titl �ute boje valjda zato �to je film crnobjel,no vjerujte ba� je fora trebali bi i neku peticiju da vrate �ute titlov.... |
_________________ movies rule in empire of my brain |
|
[Vrh] |
|
arminio |
Postano: 27 o�u 2006 02:07 |
|
|
Pridru�en/a: 06. 02. 2006.
|
To je bilo normalno bojanje titlova na piratskim izdanjima 80-ih... Inace, ima i danas dosta DVD-a sa zutim titlom - posebno bootlega ali i regularnih BW izdanja (bas zbog kontrasta se koristi zuto). Inace, Azijska izdanja obicno imaju zuti titl i nemaju interpunkcije ni malih/velikih slova... |
_________________ | A r m i n i o |
"Da snimim telefonski imenik, ljudi bi ga isli gledati" - by Spielberg
--
[ http://www3.webng.com/arminio/dvd ] |
|
[Vrh] |
|
Velimir |
Postano: 27 o�u 2006 02:41 |
|
|
Pridru�en/a: 04. 02. 2006.
|
kao �to re�e Arminio, �uti titl se i zove po �utim titlovima kojima se:
a) osamdesetih tilovalo filmove na VHS-u
b) danas, kao i posljednjih 10 godina, titluju funsubs dvd izdanja, naj�e��e iz Azije
uglavnom, imamo nekoliko DVD-a sa �utim titlom, koji su nas, pored svega ostalog, i inspirirali da tako nazovemo knjigu |
_________________ "Ako �elim biti ozbiljan, odem spavati."
"Va�nije mi je da se dobro zabavim snimaju�i nego da film ima ikakvog smisla."
- Takashi Miike
------------
God is an imaginary friend for adults. |
|
[Vrh] |
|
Truba |
Postano: 27 o�u 2006 04:54 |
|
|
Pridru�en/a: 16. 02. 2006.
|
ja imam nekoliko divxa - azijskih filmova koji su direkt skidani s DVDa i bijeli im je titl kada je bijela pozadina ni�ta se ne vidi
stoga namije�tam kad god je mogu�e na �uti titl |
|
|
[Vrh] |
|
Velimir |
Postano: 27 o�u 2006 06:33 |
|
|
Pridru�en/a: 04. 02. 2006.
|
najbolji su VCD-i iz Hong Konga, s ispucalim bijelim titlom i iznad njega mandarinskim/kantone�kim titlom, koji zajedno prekriju pola ekrana, s time da engleski ne mo�e� �itati jer je bijeli i bez ruba, a kineske dijalekte ba� ne�to i ne razumijem
primjerice, zadnji koji sam nabavio sa �utim titlom bio je VCD Tom Yoom Goonga... |
_________________ "Ako �elim biti ozbiljan, odem spavati."
"Va�nije mi je da se dobro zabavim snimaju�i nego da film ima ikakvog smisla."
- Takashi Miike
------------
God is an imaginary friend for adults. |
|
[Vrh] |
|
arminio |
Postano: 28 o�u 2006 08:25 |
|
|
Pridru�en/a: 06. 02. 2006.
|
>najbolji su VCD-i iz Hong Konga, s ispucalim bijelim titlom i iznad njega
>mandarinskim/kantone�kim titlom, koji zajedno prekriju pola ekrana, s
>time da engleski ne mo�e� �itati jer je bijeli i bez ruba, a kineske dijalekte
>ba� ne�to i ne razumijem
Znas one boly-lollywoodske original VCD-e ( http://www.zuti-titl.com/index.php?option=com_content&task=view&id=83&Itemid=40 )? Imaju cak i arapski i jos je presjecen popola crnim crtama kojima su 4:3 cropali na 16:9! Pa i da znas arapski nema sanse da ga procitas!
>ja imam nekoliko divxa - azijskih filmova koji su direkt skidani s DVDa i
>bijeli im je titl kada je bijela pozadina ni�ta se ne vidi
Pozhata je i moronska praksa da pojedini pacijenti ukodiraju titl bez obruba u sliku - zbog toga se nista ne vidi na svjetlijim dijelovima! Inace, za DVD se NE KODIRA osim ako ih ne radi kakav kreten koji ne zna napraviti removable titl (a takvih na zalost ima previse kad samo vidim po newsima kako se preporucuju kojekavki alati za izradu DVDa i DivXa sa titlom a koji upravo to rade automatski, kosa mi se dize, posezem za nozem i polijevam se hladnom vodom da ne popi*dim) a za VCD nema zbora pa treba ukodirati ali, kazem, ne bez crnog ruba (al' na zalost, glupost je neunistiva )! |
_________________ | A r m i n i o |
"Da snimim telefonski imenik, ljudi bi ga isli gledati" - by Spielberg
--
[ http://www3.webng.com/arminio/dvd ] |
|
[Vrh] |
|
|
Vremenska zona: GMT + 01:00.
|
Ne mo�ete otvarati nove teme. Ne mo�ete odgovarati na postove. Ne mo�ete ure�ivati va�e postove. Ne mo�ete izbrisati va�e postove. Ne mo�ete glasovati u anketama.
|
|
|