head-bg-53.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


SFeraKon: 'Kriza - hrvatski horor' je roman godine!

SFeraKon voli KrizuDobili smo nagradu SFERA za najbolji roman 2010. godine!

Dragi, uporni i entuzijazmom nakrcani SFeraKonovci su nas upravo obavijestili o velikom priznanju našem romanu 'Kriza - hrvatski horor', naime stručni žiri počastio nas je nagradom za roman godine! Da stvar bude slađa, nagrađuje nas fanovska konvencija koju smo i spomenuli u knjizi.

O SFeraKonu ne treba previše, jer vjerujemo da čitatelji Žutog titla znaju da se radi o najstarijoj i najuglednijoj znanstveno-fantastičnoj konvenciji u ovome dijelu Europe koju organizira Društvo za znanstvenu fantastiku SFera iz Zagreba. Ovogodišnji SFeraKon traje od 13. do 15. svibnja u prostorijama FER-a u Zagrebu, a sama dodjela nagrada je u subotu, 14. svibnja u 20 sati, a nagrade uručuje Krešimir Mišak.

Više informacija o ovogodišnjoj konvenciji saznajte ovdje, a cjelokupni popis nagrađenih nalazi se na ovom linku. Više o 'Krizi' čitaj ovdje.

Dobili smo etikete "kraljeva trasha", "žutih" (valjda zbog afiniteta spram azijske kinematografije), Jurica Pavičić nam je dodijelio i cijelu "Žuti titl generaciju", a nagradom SFera, službeno smo postali i geekovi! Našoj sreći jednostavno nema kraja. Vidimo se na SFeraKonu, Velimir će biti samuraj-kiborg mađioničar ja ću biti Obi-Wan Kenobi s čupavim stopalima. ;)



Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.