|
Autor/ica |
Poruka |
< Sve ostalo ~ Ubit cu se ko siroce!!!! |
Truba |
Postano: 23 pro 2006 02:06 |
|
|
Pridru�en/a: 16. 02. 2006.
|
|
[Vrh] |
|
Velimir |
Postano: 23 pro 2006 03:01 |
|
|
Pridru�en/a: 04. 02. 2006.
|
"�ekam da vrijeme da sud o filmovima"
vrijeme ne daje sud o ni�emu, osim �to nanosi pra�inu i gazi preko tebe dok gleda� u drugu stranu... zajebi vrijeme, tj. ne gubi ga pa hvataj stvari dok su vru�e. osim ako nisi nekrofil.
u svezi glede park chan wooka, nekako je i bilo za o�ekivat, mislim, nakon svega �to je snimio i�i van s romanti�nom komedijom... o�ito je to malo zbunilo ljude koji su jahali na Oldboy hypeu, �ak i na doma�em terenu... |
_________________ "Ako �elim biti ozbiljan, odem spavati."
"Va�nije mi je da se dobro zabavim snimaju�i nego da film ima ikakvog smisla."
- Takashi Miike
------------
God is an imaginary friend for adults. |
|
[Vrh] |
|
Truba |
Postano: 23 pro 2006 12:24 |
|
|
Pridru�en/a: 16. 02. 2006.
|
ja sam mislio ako je meni zanimljiva radnja da �e biti zanimljiva makar za 2.5 mil koreanaca i 1 milijardu zemljana
jesam naivan a? |
|
|
[Vrh] |
|
seppuku82 |
Postano: 23 pro 2006 06:27 |
|
|
Pridru�en/a: 28. 04. 2006.
|
Time is thee enemy, to nikad nemoj zaboraviti. Zasto sam ne bi donosio odluke koji film je dobar a koji ne? Uostalom ukoliko ti se odredjeni film ne svidja, uvijek mozes stisnuti stop na daljinskom i zafrlja�it dvd u zid. Been there, done that, samo sto je kod mene u pitanju bio audio cd, ali poanta je ista. Iscekivati filmove je zabavno, uzbudljivo, a cesto i zahvalno.
A ako je film vec podbacio na boxofficeu, ne mora znaciti da se tebi nece svidjeti i da ga ne trebas pogledati. |
_________________ ~they don't make dreams here, they break them!~ |
|
[Vrh] |
|
|
Vremenska zona: GMT + 01:00.
|
Ne mo�ete otvarati nove teme. Ne mo�ete odgovarati na postove. Ne mo�ete ure�ivati va�e postove. Ne mo�ete izbrisati va�e postove. Ne mo�ete glasovati u anketama.
|
|
|