Autor/ica |
Poruka |
|
Truba |
Postano: 26 vel 2006 03:05 |
|
|
Pridru�en/a: 16. 02. 2006.
|
nisam ba� neki poznavalac sub�anra sa nacistima ali ovo �to sam pogledao je totalno sme�e. Da li su titlovci saglasni sa mnom
budu�i da ovakve filmove uzimam onako samo da bih vidio o �emu se radi, nisam se raspitivao za radnju filma, ali po naslovu sam mislio da se radi o nekom logoru gdje se izvode experimenti i atrocities (svih 90 minuta)
me�utim film je malko druga�iji...imamo gerilu partizane koji vr�e sabota�e lokalnu �pijunku - pripadnicu otpora s kojom nema vidljive penetracije i polu �ovjeka polu zvijer koji siluje zarobljenice
sve u svemu lo�e |
|
|
[Vrh] |
|
Velimir |
Postano: 26 vel 2006 03:09 |
|
|
Pridru�en/a: 04. 02. 2006.
|
[quote="Truba"]
nisam ba� neki poznavalac sub�anra sa nacistima ali ovo �to sam pogledao je totalno sme�e. Da li su titlovci saglasni sa mnom
Sve o tome �to je nacisploatacija i �to mi mislimo o tome ima� u 'Povratku �utog titla'... od stranice 78 do stranice 87. |
_________________ "Ako �elim biti ozbiljan, odem spavati."
"Va�nije mi je da se dobro zabavim snimaju�i nego da film ima ikakvog smisla."
- Takashi Miike
------------
God is an imaginary friend for adults. |
|
[Vrh] |
|
Truba |
Postano: 26 vel 2006 03:11 |
|
|
Pridru�en/a: 16. 02. 2006.
|
slabo ne�to citirate moje poruke a ruka zadrhti
budu�i da sam �ovjek od spiskova i top lista
dajte neku top listu za Trubu
ili recite ima li u sarajevu ta knjiga da se kupi
ovako se ne mo�e forumati |
|
|
[Vrh] |
|
Velimir |
Postano: 26 vel 2006 06:29 |
|
|
|
hehe... a jebat ga kad je glupo ponavljat nesto sto smo ve� pametnije, op�irnije i detaljnije obradili u knjizi. Ne mo�emo dijeliti informacije iz knjige besplatno! Nemam ti pojma za Sarajevo, ali uvijek ju mo�e� naru�iti preko Interneta (ima� banner na indexu sitea).
Ina�e, taj mi je SS Hell Camp ostao u pam�enju kao jedan od zabavnijih iz hrpe, iako ga ja imam pod jo� genijalnijim imenom Horrifying Experiments of the S.S. Last Days (ne samo da se tako zove izdanje, ve� i na �pici pi�e taj alter naslov). Ali ni�ta nije kao Ilsa... u Bangkoku sam na�ao box set sa sve 3 Ilse, ali je bio piratski (mada se prodavao u normalnoj trgovini...), ali svakako planiram kupiti prvi dio, jer na novom deluxe DVD-u ima zajedni�ki komentar Dyanne Thorne, Dona Edmondsa i Davida F. Friedmana!
|
_________________ "Ako �elim biti ozbiljan, odem spavati."
"Va�nije mi je da se dobro zabavim snimaju�i nego da film ima ikakvog smisla."
- Takashi Miike
------------
God is an imaginary friend for adults. |
|
[Vrh] |
|
Marko |
Postano: 27 vel 2006 10:16 |
|
|
|
Kad smo kod nacista, tek sam nedavno saznao da su Surf Nazis zbilja postojali. Ne�iji roditelj je bio kostimograf pa je ekipa "posudila" nacisti�ke uniforme i oti�la s daskama do obli�nje pla�e. Tamo su konclogorirali i zighajlali na valovima, a kad su skupili mno�tvo radoznalaca, oti�li su do obli�njeg tvorni�kog odvoda i nacisti�ki se spu�tali se kroz veliku cijev punu otpada i govana i sami sve snimali. U 'Riding Giants' su pokazali originalne snimke. Urnebesno.
Naciploatacija = (ve�inom) bodljikava �ica, zlostavljanje, sise i orgije. Dodaj partizane, le rhesistanz, zvijeroljuda silovatelja i ve� ima� vi�e od prosjeka, vi�e zabave. Previ�e o�ekivanja nikad nije dobro. Ve� si to i prije naveo za masterse, ne universa, ve� horora.
Sre�a dolazi u malim dozama - rekao bi Leary. Denis, ne Timi. |
_________________ "Privla�i me glazba ukoliko je tu�na. Vezan sam uz depresivnu glazbu jer vjerujem njenoj ljepoti." Pen-Ek Ratanaruang |
|
[Vrh] |
|
|
Vremenska zona: GMT + 01:00.